Este simplu să cumperi produsele tale handmade preferate de pe site-ul www.matila.ro!

Comandă personalizată

Produsele Matila pot fi exact așa cum îți dorești. Intră pe pagina Comandă personalizată și completează formularul. Durează doar 1 minut și comanda e gata! Vei preciza detalii legate de tipul de produs, culori și orice alte informații fac produsul Matila exact pe gustul tău. Vei primi în cel mai scurt timp cu putință pe mail amănunte legate de timpul pentru finalizarea comenzii şi valoarea produselor personalizate.

Produse aflate pe stoc

  1. Selectează din magazin produsul pe care il doreşti. Apasă butonul Adaugă în coş. Imediat vei putea vedea produsul în coşul de cumpărături aflat în partea dreaptă sus a site-ului. Acum ai posibilitatea să continui cumpărăturile sau să dai click pe Coşul de cumpărături pentru a finaliza comanda.
  2. Dacă doreşti să continui cumpărăturile, folosește categoriile magazinului pentru a naviga mai ușor în site. Adaugă tot ce îți dorești în coș.
  3. Pentru a plasa comanda apasă butonul Finalizează comanda din coşul de cumpărături, aflat în partea dreapta sus a site-ului. Verifică încă o dată produsele şi completează datele tale personale și de expediție.

Ai posibilitatea să cumperi fără să îţi faci cont, completând la fiecare achiziţie datele solicitate pentru ca produsele să ajungă la tine.

Chiar și așa, te sfatuim să îţi faci cont! Suntem siguri că odată ce ai cumpărat produse handmade croşetate Matila, vei reveni. La următoarea comandă nu vei mai fin nevoit(ă) să treci datele personale și de expediție și astfel vei putea plasa comanda mult mai repede. De asemenea, vei avea la îndemână statusul comenzilor şi istoricul lor.

Comanda a fost finalizată, felicitări!

 

 

Înapoi sus