despre_noi_1180x290px_1

 este brandul de produse premium croșetate manual, care adaugă personalitate ținutelor sau casei dvs.

În magazinul nostru online găsiţi modele originale de genţi croşetate, seturi de poşete pentru mămici şi ale lor domnişoare, coşuri pentru depozitare şi coşuleţe cu animăluţe pentru camerele copiilor.

Imaginaţia nu are limită când vine vorba despre Matila. De aceea, puteţi plasa cu uşurinţă direct la noi pe site, comenzi personalizate pentru produse premium croşetate, exact aşa cum vă doriţi.

E timpul pentru poveste…

… pentru că Matila este un brand de poveste, inspirat de Matilda.
Vă mulțumesc pentru că vă aflați pe site-ul matila.ro și vă invit să ne cunoaștem și mai bine. Eu sunt Veronica Polak și îmi place să croșetez vise. Fetița mea, Matilda este cea care mă inspiră. De altfel, primul obiect pe care l-am croșetat a fost un coș pentru jucăriile ei.

despre_noi_880x450px_3

Handmade: firul care prinde viaţă

E 100% natural, din bumbac. E hipoalergenic şi extrem de plăcut la atingere.
În momentul în care am decis să realizez doar produse handmade premium a trebuit să găsesc materia primă perfectă care să mă ajute să ofer garanţia calităţii. Pentru a croşeta poveştile Matila folosesc Biskvit, un fir tip panglică, importat din Rusia, de la o companie de renume în domeniu, testat deja de sute de alţi producători de frumos din întreaga lume.
Rezistenţa, culorile şi combinaţiile infinite mă provoacă și mă determină să pun multă pasiune în ceea ce fac. Produsele au astfel o amprentă unică, originalitate și personalitate.

Fabricat în România

APASAŢI AICI şi descoperiţi produsele premium croşetate manual Matila. Vă încurajăm să alegeți accesoriile originale care vi se potrivesc și susțineți producătorii locali!

Produsele Matila

Livrare gratuită

La comenzi mai mari de 300 lei
Înapoi sus