Daca vrei să returnezi o comandă sau un produs, ai două modalități prin care poți face asta: prin curier sau la sediul nostru din Iași, dar pentru ambele opțiuni trebuie să ții cont ca ai la dispoziție 14 de zile calendaristice de la data primirii coletului.

EXCEPŢIE – Pentru produsele realizate după modelul unic, ales de client, NU se accepta returul.

Produsele oferite de www.matila.ro sunt prezentate pe site prin fotografii digitale şi au descrieri amanunţite. Diferenţele minore ale fotografiilor faţă de realitate nu constituie un defect al produselor comandate.

Curier

  1. Trimite-ne un mesaj pe adresa de email în care ne comunici detaliile comenzii și produsul/produsele pentru care vrei să faci retur sau pe care vrei sa îl/le schimbi.
  2. Asigură-te ca produsul este în aceeasi stare în care a fost livrat: nepurtat, fără pete sau rupturi. Produsele se returneaza în ambalajele originale, pe adresa noastră prin curier. Cheltuielile pentru returnare prin curierat, în valoare de 20 lei sunt suportate de cumparator. Practic în cazul returului, veți primi suma aferentă produsului, din care va fi scăzută valoarea transportului.
  3. Adresa la care trebuie să trimiți produsele este: Valea Lupului, strada Luminii nr.20, ap.9
  4. Te ținem la curent cu momentul în care returul ajunge la noi. Dupa verificarea produselor, comunicăm dacă toate conditiile de retur au fost indeplinite. Rambursarea sumei plătite pentru produsele returnate se face în termen de cel mult 30 zile de la primirea returului, în contul pe care îl vei pune la dispozitie.

Gratuit, la sediul Matila

Dacă ești din Iași și vrei să returnezi produsele pe loc, vino la sediul nostru aflat la Aleea Nicolina, nr.82, birou nr.2, Iasi. Dacă ai plătit ramburs, vei primi banii pe loc în numerar. În cazul în care modalitatea de plată a fost transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar.

 

 

Înapoi sus